Friday, September 26, 2008

Bódottá

Pár hete voltam ARC-on, onnan a kép is meg az ihlet, hogy boldogság top listát készítsek. Amiben persze rangsor nincs, mert a történések között feromon hormon molekulákban mérhető különbség talán van, de érzetre mindegyik hasonlóan kurvajó volt. A heti termés.

Reggel nem vagyok álmos. Személyes kedvezmény a bookline-tól. Elalváshoz szól a Karmapa Jenno. Enikő a családjáról mesél. Pulyka steak mézes sárgadinnyével, naranccsal. Gyula vezet, én mellette ülök. Gyöngyi megvár munka után. Timike a 3 hét alatt először mosolyog az ölemben. Habfürdő, mécses. Megölelem Szimonettát. Benji Marioval beszél. Benji megölel.

Sokkal jobban hangzik, mint az ezen a héten is 3x ült mellettem büdös ember a trolin. Amit mondjuk az egyensúly végett ideírok, de ha lehetne, kitörölném. Alepvetően ritkán finnyáskodom és kényeskedem, annál is inkább, mert egy kicsi gyerek is képes nagyon büdöset csináni, hát még amikor 4-nek működik egyszerre az anyagcseréje. Szóval, ez a munkám része. De azért, emberek, mosakodjunk és együnk olyat, amitől nem bűzlik egy egész troli!!!

No comments: