Tuesday, September 18, 2007

Csapatleépítés...

...meg a szokásos mandula ügy.

Szerényen, összehúzva magam jegyzem meg, hogy jelen állás szerint pénteken műtenek. Kollektíve legyen szíves a világegyetem egy jelentős része imádkozni azért, hogy ez most már végre tényleg megtörténjen. Köszönöm szépen!

Egyébiránt faszkivan a munkahelyemmel meg az álságos és baszatlan állapotok következményeivel. Csak nőkkel ne kelljen együtt dolgoznom a következő életemben! (Bánya. Az lesz a tuti.) Jelenleg ketten vannak még versenyben az én abszolút szubjektív "Fuck You You Fucking Fuck Award"-omért, de úgy tűnik, megosztott lesz a díj. Hogy én, a békés, konfliktusmentes világ eljövetelét váró nyomorultul toleráns egyén keveredjek ilyen napi fasságok által generált hülye helyzetekbe, hátszóval ez így nem egyszerű. A részletek talán nem is fontosak, de a lényeg, hogy klasszikusan a "más szemében a szálkát..." topic alá gyűjthető a sztori. Okos és bölcs szeretnék lenni, akiről mindig minden butaság lepereg, és frappánsan vág vissza minden helyzetben. Vagy ha ez nem, akkor nagyon erős, hogy a konfliktusmentesség jegyében jól szájba tudjak vágni bárkit. Ebből a kettőből valamelyiket, meg világbékét kívánok minden kedves, valamilyen baleset folytán normálisan működő embertársamnak!


Elmentem felvágatni magam. Aztán, hogy mi lesz belőle...
Csók.

2 comments:

Anonymous said...

Drukkolok az egészségügyi kirándulásodhoz, hogy mihamarabb visszatérj közénk és boldik legyünk!:) addig is sok puszpang és még annál is több ömölke!
Enikő

Kicsi said...

Ömölkéstül kerek a világ, köszönöm szépen! :) Sietek. Pusz.