Monday, July 9, 2007

Az a baj

Nem tudok puffogás nélkül elhaladni a meleg felvonulásos dolog mellett. Illetve azok mellett, akik mellettük haladtak. Sikerült megint apropót találni a "Talpra magyar" feliratú zászló lobogtatásához (?????), és a kongó űrt rejtő tekintetek utcán mutogatásához. Mert a "mocskos buzik" még elmegy, és adott ideológia esetében - bizonyos szellemi szint alatt - indokolt is... de tűzrőlpattant ősmagyar ősanya többszöri "pedofilok!" bekiabálása, hogy úgy mondjam, utal némi tájékozatlanságra. Versenyben van még a "hidegvérű gyilkosok" és a "vörös buzik" (politikai tüntetésen: a "buzi vörösök" változat). Utóbbiak nem hangzottak el, de akár. Különben meg, ha nem lett volna rajtuk sapka, azért lettek volna megdobálva. Legkedvesebb gondolatmenetem - a legtöbb, korrektséget színlelő homofób vesszőparipája -, hogy engem nem zavarnak a melegek, csak ne mutogassák, meg ne menjenek az utcára. Mert a buzizót még értem, mert neki ennyi jutott, de ha valaki odáig eljut, hogy hát ő így amúgy liberális is lenne, annak nem kéne nagyon büdösül megideologizálni semmit. Hogy ha már valaki nem csak kicsit, sejtelmesen homokos, hanem nyilvánvalóan, teljesen cáfolhatatlanul az, és még lőtávolságba is kerül, akkor adott a megoldás... Arra azért kíváncsi lennék bátorék kivonulnak-e Árpád sávostul a Budapest Parádéra is. Mondjuk gondolom, az nem sért szemérmet. A Greanpeace-nek meg ne adja az Isten, hogy meztelenül vonulva védjen állatot Budapesten, mert csoportos hungarikumunk résen van.

Különben meg mit értek el a mi magyar gyermekeinket védő szélsőfutballjobbosok? Nem egy - normál esetben -1 perc 14 másodperces összefoglalót láttunk egy meleg rendezvényről, hanem több napra elegendő témát szolgáltattak a csatornáknak. Szerintem, ha horogkeresztestül lehet a Hősök terén gyülekezni, akkor a szivárvány sávosok meg hadd vonuljanak fel akár szemérmet is sértve.
És csak a korrektség miatt: van buzi pedofil, csak azt pederasztának hívják. És van katolikus meleg is... és feleségét verő katolikus... és pedofil pap... de biztos akad olyan meleg pap, akinek ha lenne felesége, mert nem lenne pap és meleg sem, esetleg verné azt... És vannak buta emberek is. Idegesítenek, mégsem gondolom, hogy tojással, kővel kellene megdobálnom őket. Néha azért eszembe jut.

- Amúgy már jól vagyok, bár a levegővétel még jár némi zajjal, és délután hőemelkedésem is volt, de ez már tényleg semmi. Örömmel tudatom, hogy a rekordkísérlet sikerült, megdöntöttem az egy hónapon belüli tüszős mandulagyulladások számát (csak ügyeletre menéssel és lehetetlen időpontokkal érvényes!, felfázással kombinálva új kategória - ez most volt először). Szóval, egyéni és sztem világcsúcs: 2 db. Mindenki jó valamiben. -

No comments: